Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

ConfitatReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

1 llom de porc sencer
Les costelles del porc
botifarres crues
llard, oli
sal 1

Preparació

Saleu una mica el llom i les costelles i a continuació deixeu-ho reposar uns dies, per tal que treguin tota l'aigua i tota la sang.Pengeu les botifarres en un lloc sec i deixeu-les uns dies perquè es vagin assecant.E1 dia que vulgueu preparar el tupí, cal tallar totes les carns a trossos de ració i en una cassola ofegarles amb meitat d'oli i meitat de llard, o fins i tot amb una mica més de llard que no pas d'oli.No han de fer-se mai amb una sola classe de greix.E1 punt de fregir de la carn és molt important, ja que ha d'estar cuita i sense cap gota de sang a dintre, per evitar que es pugui podrir i, alhora, tampoc no ha de permetre's que es ressequi gaire perquè aleshores podria resultar estellosa.Cuita la carn, poseu tots els trossos a dintre del tupí de terrissa, o bé a dintre de pots de vidre de boca ampla i, quan ja s'hagi refredat l'oli de la paella, tireu-lo per sobre de la carn.Poc a poc anirà fent-se una capa de greix groguenca que ailla la carn de l'aire i evita la putrefacció.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana