Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Benviguts a Festa.cat

Festa.cat

Festa.cat va sorgir d´una necessitats personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.

També teniu un recull de cada una de les associacions i entitats culturals actives o inactives en totes les festes de cada població.

Per mes curiositat, festa.cat ha buscat i recollit tot tipus de dites, refranys, històries, contalles, poemes, cançons, tradicions culturals i fets curiosos de cada població.

A més tindràs una amplia selecció d´un seguit de serveis bàsics com ara on dormir, on i que menjar i sobretot conèixer vins i caves de qualsevol racó de Catalunya.

Ja que festa.cat et dona a conèixer hotels, hostals, cases rurals, cases de colònies, restaurants, bars i fondes.

Com també tot tipus de receptes gastronòmiques de cada localitat diferenciades en cuina d’autor, cuina festiva, cuina tradicional i fins i tot cuina vegetariana.

D’aquesta manera a festa.cat et podràs organitzar i personalitzar completament qualsevol tipus de rutes, passejades, escapades de cap de setmana, sortides o viatges.

I per finalitzar festa.cat et posa a la teva disposició tota la informació essencial de cadascun dels Ajuntaments, Consells Comarcals, Oficines de Turisme, com també un seguit de biblioteques, Museus, Teatres, Cinemes, Tallers, etc.

Catalunya és teva, viu-la.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana