Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Cal SastreRestaurants

Tornar enrere Girona \ Garrotxa \ Santa Pau
Imatge de Restaurants
Imatge de RestaurantsImatge de RestaurantsImatge de Restaurants

Realment, la tradició culinària del Restaurant ve de lluny, ja que l’àvia de la família ja havia tingut una fonda a Olot, i l’avi era el sastre del poble (d’aquí el nom del Restaurant), així doncs va ser el nét Jesús Pont, qui va convèncer a la seva mare; Margarita Colldecarrera, per tal que obrissin un negoci, quan tot just era estudiant d’hostaleria a l’escola de Girona. Van comprar doncs la casa i la van restaurar. La decoració del Restaurant contribueix a crear un ambient carregat de significacions i costums dels temps passats; estris i detalls del pare sastre, revistes antigues, calendaris il·lustrats i moltes fotografies dels visitants, més o menys il·lustres, que han passat pel menjador de la casa, aconseguint d’aquesta manera un ambient càlid i familiar en qualsevol racó de la casa.

;
Informació d'interés
Adreça Cases Noves, 1
Codi Postal 17811
Persona de contacte
Telèfon 972 680 421
Mòbil
E-mail hotel@calsastre.com
Web http://www.calsastre.com/

Vols que el teu negoci aparegui a Festa.cat? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb les dades que veus a la pàgina i gratuïtament l'inclourem al portal!!

Ets el propietari d'aquest establiment? coneixes als propietaris? pots corregir i millorar el contingut gratuïtament envia-nos-el a festa@festa.cat (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim)

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana