Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Política de privadesa de Festa.cat

El portal www.Festa.cat es un projecte de Festapuntcat S.L. amb domicili al carrer Tossa de Mar 2-4, 1er 3ra, 08720, a Vilafranca del Penedès, amb el NIF B64047087.

Sol·licitud i tractament de dades

Dret d’informació. La informació personal recollida dels usuaris registrats és emmagatzemada en una base de dades propietat de Festapuntcat S.L. la resta d’administracions que col·laboren i/o donen suport a Festa.cat i Quadrícula web+media com a empresa administradora dels serveis web, , que assumeixen les mesures de caràcter tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixin la confidencialitat i integritat de la informació d’acord amb allò establert en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i altra legislació aplicable.

L’usuari accepta que les seves dades personals siguin cedides i utilitzades a través de la pàgina web de la Festa.cat, respectant, en tot cas, la legislació espanyola sobre la protecció de les dades de caràcter personal.

Festa.cat ha adoptat les mesures de, caràcter tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i n´evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estiguin exposats, tot això de conformitat amb l’establert en el Reial decret 994/1999, d´11 de juny.

En clicar en el formulari d’alta l’usuari dóna el seu consentiment explícit al tractament de les dades, així com, si escau, la seva cessió a tercers per al compliment del servei (amb els condicionants que es comentaran en l ‘apartat de control de privadesa).

Festa.cat ofereix la possibilitat de conèixer a través del correu electrònic de forma ràpida, personal i gratuïta les ofertes de feina i/o professionals que més s’adeqüin a l’usuari.

Consentiment de l’usuari

S’entendrà que l’ usuari accepta les condicions establertes si clica el botó "REGISTRAR-SE", que es troba en els formularis d’aportació d’informació.

Les dades personals dels nostres usuaris són emmagatzemades en una base de dades propietat de Festa.cat, que garanteix les mesures oportunes de caràcter tècnica i estructural per prevenir la integritat i seguretat de la informació personal aportada.

Les dades recollides són les adequades, pertinents i no excessives en relació amb l’àmbit, les finalitats i els serveis determinats, explícits i legítims de Festa.cat.

Galetes

El nostre analitzador de trànsit del lloc web utilitza galetes que ens permetin recollir dades a efectes estadístics com: data de la primera visita, nombre de vegades que s’ ha visitat, data de la última visita, URL i domini del qual prové, explorador utilitzat i resolució de la pantalla.

Dret d’oposició, correcció i actualització de dades

L’ usuari té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la, si les dades són incorrectes, i a donar-se de baixa del fitxer. En aquest últim, cas Festa.cat perd la informació automàticament.

El tractament de les dades personals i l’enviament de comunicacions per procediments electrònics estan ajustats a la normativa establerta en la Llei orgànica 15/1999,13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (B.O.E 14/12/1999) i a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (B.O.E. 12/07/2002).

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana