Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Histories i llegendes

Tornar enrrereTarragona \ Montsià \ Sant Carles de la Ràpita

Els afalcs

La decadència de la pesca, mes o menys accentuada a tot el litoral de Catalunya, no sembla afectar Sant Carles de la Ràpita. Les barques disposen del port interior, a més del gran port natural dels Afalcs, i les pesqueres produeixen un moviment comercial voluminós.
L'espectacle de la subhasta del peix és habitual en aquests casos, i els qui no som de l'ofici ens hi sentim excessivament turistes. Un pot retratar una eglésia romànica amb una certa fredor tècnica, però no es pot retratar una subhasta sense que tremoli una mica el pols, com sempre que és fotografia la vida -sobretot la vida dels altres, autèntica, quotidiana i dura, que nosaltres ens plantegem com un espectable. No puc evitar, en aquests llocs, en aquests moments, una sensació d'impudor, d'intrusisme,

Josep M.Espinàs

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana