Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Grups musicals

Vuit

Estil: Pop-Rock

Web: http://vuit.cat/

El jove trio musical VUIT, format per en Carlos (veu i guitarra), l'Óscar (bateria) i en Llorenç (baix) van debutar ara fa un any amb el disc "Un Dia Qualsevol."El grup no va passar desaparcebut, i molt aviat es van fer un lloc dins el panorama Pop a Catalunya.

La seva incursió, en el seu primer any, no podia haver estat millor. Cançons com Cada Cop, Júlia i Princesa van sonar ràpidament a totes les emisores de ràdio catalanes (Flaixbac, 40 Principals, Dial, Europa FM, etc.). A més, van oferir concerts com ara al Palau Sant Jordi o Luz de Gas, actuacions en directe a programes de televisió com ara a Divendres de TV3, i van posar les cançons Tu tens i Tornarem a la banda sonora de la sèrie d'èxit Polseres Vermelles.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana