Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Grups musicals

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Estil: Folk

Web: http://www.tubalespectacles.com/

Fa dues dècades que Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries reivindiquen l’orgull dels nadius de les Terres de l’Ebre a través d’un repertori que parteix de l’arrel i la tradició per al·ludir situacions i problemes ben actuals. Aquest grup amb seu a Tortosa cel·lebra ara aquesta efemèride rodona amb un disc doble, ’20 Anys’, que desplegarà amb tota solemnitat dins del marc d'Strenes tot fonent el contingut musical amb el seu celebrat factor teatral, que els duu a escenificar autèntiques ‘performances’ amb missatges socials i ingredients humorístics.

Ells són Artur Gaya, Quique Pedret i Jordi Fusté, tres activistes del folk que han explorat ritmes i repertoris ancestrals i han defensat la catalanitat de la jota alhora que dedicaven les seves cançons a criticar, anys enrere, el trasvassament de l’Ebre (‘Lo riu és vida’), o a defensar les arrels sense complexos (‘Sóc d’allà baix’). 

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana