Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Grups musicals

Miquel del Roig

Estil: Folk

Web: http://www.miqueldelroig.cat/

En MIQUEL DEL ROIG comença als 17 anys a aprendre una mica de música i a tocar el baix en un grup local fent música pop. Als 19 anys forma un grup, “Los Craneos”, on tocava la guitarra i ja cantava. A la mili va fer cors per cantar i tocar a les misses de les esglésies.

En acabar-la se’n va anar “sense un duro” a Sant Antoni d’Eivissa i de seguida va trobar feina en un trio de guitarres. Així va anar fent durant tres temporades. Després torna al poble i decideix tocar tots els estius en hotels de Salou i, de tant en tant, tocar sol en pubs, bars, càmpings… Fins que l’amic Agustí del bar La Planassa de Palamós, el va cridar per tocar-hi l’any 2002. En MIQUEL DEL ROIG no havia estat mai a la Costa Brava. Llavors decideix tocar sempre sol i fer més música del país i actuar molt més pel nord de Catalunya gràcies a la gent, sobretot joves, que li demanen.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana