Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Grups musicals

Cris Juanico

Estil: Folk

Web: http://www.crisjuanico.com/categoria/concerts/

El grup Ja T'ho Diré va gravar 6 discs, i va ser guardonat entre altres, amb el prestigiós Premi Ramon Llull, per ser un referent de Menorca a fora de l'illa o el premi Millor Disc de l'any 1998 de Ràdio 4 pel seu disc Un Ram de Locura. També forma part de Menaix a Truà, juntament amb Toni Xuclà i Juanjo Muñoz (Gossos) amb els que ha enregistrat 3 discs. Va formar part de La Banda Impossible, ha realitzat diverses produccions musicals per a diferents formacions (Ja T'ho DiréMenaix a TruàVan de KulInventari4 de Copes, etc.) i ha col·laborat amb diversos artistes (S'AlbaidaToni XuclàPep Poblet,GossosMarisa Rojas, Van de Kul, etc.). En la docència ha participat, juntament amb Toni Xuclà i Jimi Piñol (Lax'n'Busto), en el Campus Rock (abans Campus Senglar), una escola de pop-rock itinerant de la qual es fan tres edicions anuals (Menorca, Mallorca i Lleida - abans a Montblanc). A més, realitza, des de fa més de 10 anys, audicions didàctiques per a escolars ("La Història de la Música Rock", "Música i Ordinadors" i "Clica com sona") organitzades per A Tot música i teatre per nens i joves.

Col·labora amb la Fundació Tabaluga, dedicada a l'ajut de nens desfavorits, cantant les cançons a la versió catalana del CD-llibre infantil Tabaluga viatja buscant el seny (2003), del que s'ha fet també un espectacle infantil en format d'audició didàctica, on el tenor Josep Carreras hi ha posat la veu en la narració. Des del 2002 és el responsable del segell discogràfic i dels estudis de gravació AUMÓN, a través dels quals ja s'han fet diferents produccions musicals (Jo sé una cançó, volums 1, 2 3 i 4) i per on han passat diferents artistes de Menorca (Inventari, S'Ensamble, Agrupació Musical de Ciutadella, etc.).

L'any 2004 comença una nova etapa en la seva vida artística editant el seu 1er disc en solitari Memòria, fet a partir d'un recull de cançons populars menorquines en clau de pop-rock, coeditat entre el segell AUMÓN i Música Global Discogràfica, el qual ha presentat, juntament amb Els Mags de Binigall, arreu de les Illes Balears i el Principat, i els lectors de la revista Enderrock l'han reconegut com a millor disc, millor autor i millor directe del 2004, dins de la categoria d'autor. A finals del 2005edita un nou disc Jocs d'amagat, on ha comptat també amb la participació de Els Mags de Binigall, i que inclou 12 peces de collita pròpia on es reflecteix el seu món més íntim i personal.El va presentar per a diferents sales i teatres de Catalunya i les Illes Balears, i també a Alemanya, dins del "NRWM – El Festival", celebrat durant els Mundials de Futbol 2006.

Per al seu proper treball en sol·litari, en Cris ens sorprèn adaptant la imatge i la veu de crooner, i fa una tria de grans cançons clàssiques de tots els temps, com ara "Fly me to the moon", "Fever", "Laura" ó "I've got you under my skin" que havien interpretat artistes de la talla de Frank Sinatra, Cole Porter,Ella Fitzgerald,...etc.Fa la traducció de les lletres al català, posant-li com a títol al cd "Vola'm a sa lluna"(Fly me to the moon)(2006)i es rodeja per a la gravació d'aquestes peces amb la Original Jazz Orquestra del Taller de Músics. Degut a l'èxit d'aquest treball, en treu un segon anomenat "Tot de mi"(2008), i repeteix amb la Original Jazz Orquestra; en aquest cd, tria els temes "Love me tender" d'Elvis Presley, "I'm your man" de Leonard Cohen o "Moon river" de Henry Mancini entre d'altres

El 8 de març de 2010, edita un nou treball amb els Mags de Binigall, però amb uns renovats components. "Pedres que rallen" és un disc on el mateix Cris Juanico reafirma el retorn als seus orígens, com va ser l'esperit rocker amb els Ja t'ho diré. En concerts previs a la sortida del cd, en Cris ja va donar mostra d'algunes peces del nou treball. En l'actualitat, encara l'està presentant arreu de Catalunya i de ses illes.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2024 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana