Per 1 kg de carabassa, 900 g de scure i 1 llimona
La carabassa sencera es posa al forn en una plàtera per recollir-ne l'aigua i es va girant fins que s'obri. Un cop oberta, amb una cullera se separa la closca de la pola. En un recipient amb aigua freda, s'hi posa la polpa durant una nit. L'endemà es treu, se'n separen les llavors i es pesa. En una cassola es barregen el sucre, la polpa i la llimona, i es fan bullir fins que queda una pasta espessa. Es deixa refredar i ja està a punt per omplir els pots, que s'han de guardar en un lloc fosc
De la taula i del rebost
Mariona Andreu Domingo
El Mèdol
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.