2 tasses de cafè plenes d'ametlles crues
1 tassa de cafè de sucre
1/2 tassa d'aigua
un raig deconyac o bé d'anís
1 pell de llimona
1 barra de canyella
Es posa tot plegat en una cassola de fang o una paella i es remena de tant en tant. La paella es treu del foc quan les ametlles comencen a espetegar i abans que canviÏn de color, però han d'estar totalmet embolcallades pel sucre agromullat. S'estenen damunt d'un marbre, que abans s'haurà untat d'oli perquè no s'hi enganxin, per tal que es refredin. Se separen i ja es poden menjar o bé guardar en caixes o pots ben tancats.
De la taula i del rebost
Mariona Andreu Domingo
El Mèdol
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.