Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Ametlles rapinyadesReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

2 tasses de cafè plenes d'ametlles crues
1 tassa de cafè de sucre
1/2 tassa d'aigua
un raig deconyac o bé d'anís
1 pell de llimona
1 barra de canyella

Preparació

Es posa tot plegat en una cassola de fang o una paella i es remena de tant en tant. La paella es treu del foc quan les ametlles comencen a espetegar i abans que canviÏn de color, però han d'estar totalmet embolcallades pel sucre agromullat. S'estenen damunt d'un marbre, que abans s'haurà untat d'oli   perquè no s'hi enganxin, per tal que es refredin. Se separen i ja es poden menjar o bé guardar en caixes o pots ben tancats.

De la taula i del rebost

Mariona Andreu Domingo

 El Mèdol


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2017 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana