Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Fesols amb allsReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

400 d de fesols
1 cabeça d'alls
1 fulla de llorer
oli
sal

Preparació

Es posen a remullar els fesols durant una nit es recomana que l'aigua sigui tova. S'escorren i es couen en fred amb aigua abundant durant 1 hora i mitja aproximadament. La cocció ha d'ésser lenta i continuada fins al final, sempre han d'estar coberts d'aigua i la que s'hi vagi afegint cal que sigui calenta. Quan els fesols siguin cuits, s'hi tira la sal. Es poden menjar sols, acompanyats d'altres verdures o bé d'arengades, bacallà, cansalada virada, trossos de botifarra i de llonganissa.

De la taula i del rebost
El Mèdol
Mariona Andreu  Domingo
 


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2018 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana