400 g de fesols
1 cabeça d'alls
1 fulla de llorer
oli
sal
Es posen a remullar els fesols durant una nit. S'escorren i es couen e nfred amb aigua abundant durant 1 hora i mitja aproximadament. La cocció ha d'ésser lenta i continuada fins al final, sempre han d'estar coberts d'aigua i laqye s'hi vagi afegint cal que sigui calenta. Quan els fesols siguin cuits, s'hi tira la sal. Es poden menjar sols, acompanyats d'altres verdures o bé d'arengades, bacallà, cansalada virada, trossos de botifarra i de llonganissa.
De la taula i del rebost
El Medòl
Mariona Andreu Domingo
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.