400g de fideus per fer a la cassola
200 g de de costella de porc
150 g de llonganissa
2 tomaques
1 ceba mitjana
julivert
safrà
1 l d'aigua o de brou
3 alls
12 ametlles
1 llesca de pa fegit
oli
sal
Es fregeixen en una cassola les costelles de porc tallades a trossets i quan són rosses, s'hi afegeixen la eba i la llonganissa trossejades. Quan laceba es comença a enrossir, s'hi posen els alls i les tomaques pelades i ratllades. Un cop tot està ben sofregir, s'hi tira el brou i ha de coure a foc len durant mitja hora. A continuació s'hi incorporen els fideus i la sal. Passats 20 minuts s'hi afegeix una picada feta en el morter amb les ametlles, els alls, el pa torrat, el julivert i una mica del suc dels fideus. Es deixa coure durant 5 minuts i es treu del foc.
De la taula i del rebost
El Mèdol
Mariona Andreu Domingo
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.