500 g d'arròs
5 trossos de costella de porc de la tupina
50 caragols
2 cees
2 tomaques
2 alls
1 pebrot
oli
sal
pebre
aigua
Es renten bé els cargols i es fan bullir en aigua i una mica de sal. En una cassola de terra es posa l'oli de la tupina i s'hi col-loquen els trossos de costella, que se sofregeixen amb les cebes tallades. Abans que es daurin, s'hi afegeixen els alls picats i el pebrot. Quan estan al punt s'hi incorpora la tomaca trossejada i es deixa que es vagi coent durant uns 15 minuts. Passat aquest temps, s'hi afegeixen elscaragols ja cuits, el pebre i aproximadament 1 litre i mig d' aigua. Es deixa bullir durant 10 minuts perquè es redueixi una mica. S'hi posa l'arròs i s'hi tira la sal. Es deixa coure durant uns 20 minuts, es deixa reposar durant 5 mionuts i se serveix en la mateix cassola.
De la Taula i del rebost
El Mèdol
Mariona Andreu Domingo
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.