400 g d'arròs
300 g de conill
100 g de cansalada
200 g de pèsols
1 ceba
3 tomaques
2 alls
1 pebrot vermell
julivert
sal
oli
En una cassola amb oli i trossets decansalada es fan sofregir els talls de conill. S'hi afegeixen després la ceba, els alls, les tomaques i el julivert tot trinxat, els pèsols i la sal. Quan tot és daurat, s'hi posa aigua en la proporció de quatre mesures per una d'arròs i es deixa bullir a poc foc fins que se n'hagi begut a la meitat. S'hi tira l'arròs i es deixa coure a foc viu durant uns 20 minuts. Es deixa reposar 5 minuts més, es tapa la cassola amb un drap o se serveix
De la taula i del rebost
El Mèdol
Mariona Andreu Domingo
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.