Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Ànec mut del Penedès amb olivesReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

1 ànec mut del Penedès
1 pebrot vermell
1     "      verd
1 ceba gran
200 g. de xampinyons
150 g. d'olives variades
1 copa de brandi del Penedès
1 litre de brou de carn lleuger
50 g. d'ametlles torrades
2 alls
100 g. de llard
Fetge d'ànec
Oli d'oliva
Sal
Pebre

Preparació

Netejar bé l'ànec,retallar les parts més greixoses i eliminar la resta de les plomes.Trossejar-lo a octaus i , un cop salpebrat, posar-lo en una cassola amb llard i un raig d'oli que ja estigui a foc viu.Fregir-lo.Un cop daurat flamejar-lo amb el brandi i reservar-lo,retirant-lo de la cassola.
En el mateix greix, preparar el sofregit de ceba.Incorporar-hi després els dos pebrots trossejats.A continuació,incorporar-hi l'ànec i remenar-ho durant uns minuts per assaborir-lo amb el sofregit.Incorporar-hi el brou ben calent i deixar-ho coure tot junt un parell d'hores a foc suau i amb la cassola tapada.Quince minuts abans de retirar-lo del foc, incorporar-hi els xampinyons, ja saltejats a part, i les olives.Ja al final de la cocció, tirar-hi una picada preparada amb l'all, les ametlles i el fetge d'ànec.



Restaurant La Cucanya
Racó de Santa Llúcia
Vilanova i la Geltrú


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana