1 litre de brou
1 ceba
1 all
8 tomàquets madurs
400 g de fideus del nº2
oli d'oliva
1 gall Penedès
1 bol d'allioli
Sofregir la ceba picada, l'all i els tomàquets sense pell i llavors i trossejats. Quan comenci a estar, incorporar-hi el gall del Penedès degudament trossejat a octaus i deixar que cogui a foc suau. En un altre atuell, posar a enrossir els fideus amb una mica d'oli. Mentre un i altre acaben la cocció, posar a bullir el brou d'au per afegir-lo al sofregit, un cop aquest estigui llest, juntament amb els fideus i passar-ho al forn a una temperatura de 180º durant deu minuts.
Servir acompanyat d'una cullerada d'allioli
Fonda Neus
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.