Brie
1 ou
Farina
Galeta picada
Fruits secs sense fregir (jo vaig posar
anacards)
Oli de girasol
Posar el brie un momentet al congelador, per després tallar-lo millor i que no s’enganxi al ganivet. Es fa uns quants talls més o menys prims. Aquests s'emboliquen amb paper film, i cap al congelador per separat (que no s’enganxin).
Mentrestant, es pica al turmix (que quedin trosses petits, no pols) els anacards, o altres fruits secs. Es preparen tres plats per arrebossar, primer amb l’ou batut, segon amb farina i el tercer amb els fruits secs i una mica de galeta picada. Es posa a calentar una paella amb oli de girasol. Traiem els formatges del congelador, i quan l’oli ja estigui molt calent, els suquem pels 3 plats -ou, farina, fruits secs- i ho tirem a fregir. Amb un minutet ja estarà.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.