1 ànec mut del Penedès
1/2 taronja
1 fulla de llorer
1/2 canó de canyella
1/2 llimona
50 g. de llard
8 prunes
50 g. de pinyons
300 g. de patata bullida
50 g. de bacó fregit
50 g. de bolets
Disposar l'ànec, plomat i net en una plata de forn després d'haver-lo farcit amb la canyella,el llorer i la mitja taronja.
Untar-lo amb el llard i distribuir pal seu voltant la llimona feta a talls.Posar-ho al forn, prèviament escalfat a 180º, i deixar-ho coure durant una hora i mitja ben bones.Ja cap el final de la cocció,incorporar-hi les prunes i els pinyons.
A part, passar la patata bullida pel passa puré.Incorporar-hi els bolets saltats amb una mica de mantega i el bacó fregit i treballar el conjunt.
Passar-lo pel forn 3 minuts just abans d'emplatar el conjunt.
Masia la Torre del Gall
c/ Torre del Gall s/n.
Sant Cugat de Sesgarrigues
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.