4 cuixetes de pollastre desosades
12 calçots escalivats i pelats
8 prunes desosades
0.5 l. de vi negre del Penedès
3 cebes mitjanes
3 branques de canyella
Salsa de soja
Sal
Pebre
Alls
Oli
Aigua
Agafem les cuixetes ben netes i les salpebrem.Les farcim amb els calçots i les prunes.Un cop farcides les lliguem amb un cordonet.Posem en una cassola les cuixetes lligades, la sal i el pebre al gust.Afegim l'oli,les cebes tallades,el mig litre de vi negre,la cabeça d'alls,les tres branques de canyella i l'aigua en proporció a l'oli.Rostim al forn lentament durant 2 hores més o menys.
EL GAT BLAU
c/ Amalia Soler, 120/124
Vilafranca del Penedès
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.