400 g de rap
500 g de tomàquets
40 g de mantega
1 ou
1 cullerada de vinagre
pa ratllat
farina
julivert
llimona
1/2 kg de pèsols
Al rap fet a filets, poseu-hi sal i suc de llimona passeu-los per farina, clara d'ou poc batuda, amb una cullerada d'aigua i finalmet per pa ratllat.Fregiu-los en una paella amb oli calent. Poseu en un cassó la meitat de la mantega i els tomàquets a trossos, i coeu-ho una estona. Psseu-los pel colador xinès i afegiu-hi el rovell d'ou, el vinagre i l'altra meitat de la mantega; si us quedés molt espès, poseu-hi un xic d'aigua. Poseu sal i coeu-ho uns segons, remenant enèrgicament amb un batedor, sensedeixar-ho bullir. Tireu la salsa sobre el peix. Poseu els pèsols bullits a un costat i adorneu-ho amb julivert i llimona. Si voleu podeu servir la salsa en salsera.
Cuinar és senzill
Montserrat Seguí
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.