400 g de rovellons
150 g de carn magra de porc
1 ceba mitjana
150g de tomàquets
1 gra d'all
julivert
pa ratllat
Netegem els rovellons i els posem amb una plata al forn amb oli isal uns 5 minuts. En un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba ben trinxada; quan es comença a daurar s'hi posa el tomàquet fet puré, es fa coure 5 minuts i s'hi afegeix l'all i el julivert trinxats. Es sala una mica i s'hi tira la carn picada, deixeu-h coure un 8 o 10 minuts a poc a poc. Amb aquest preparat farcireu els rovellons; s'empolsen amb pa ratllat i es couen al fonrn uns 10 minuts. Per a servir-los els podeu col-locar en una altra plàtera, finalment polsegeu-los amb julivert trinxat.
Cuinar és senzill
Montserrat Seguí
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.