1 kg d'anguiles
1/2 ceba
3 grans d'all
1 tomàquet
1 got gran d'aigua
1 copeta de vi blanc
1 cullerada de pebre vermell
julivert
1/2 bitxo
oli
sal
Netegeu bé les anguiles i talleu-les a trossos. Ratlleu la ceba i trinxeu els alls. Peleu el tomàquet i capoleu-lo. Poseu un bon raig d'oli en una cassola de fang i sofregiu-hi l'all i la ceba a foc baix. Quan siguin rossos, afegiu-hi el pebre vermell i si voleu el bitxo i doneu-hi un parell de voltes. Seguidament, el tomàquet, que deixareu coure durant uns cinc mintus. Aboqueu-hi l'aigua i, quan arrenqui el bull, poseu-hi les anguiles. Coeu-les a foc viu durant aproximadament deu minuts. A continuació, afegiu-hi el vi, una mica de julivert picat i rectifiqueu de sal. Abaixeu el foc i deixeu coure les anguiles fins que siguin tendres.
La cuina comarca a comarca
Oriol Rovira
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.