Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Pollastre de pagès a la berguedanaReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

1 pollastre de pagès
1 ceba gran
2 porros
3 pastanagues
2 pomes
25 g de panses
25 g de pinyons
1 copa de vi ranci
100 g de mantega
herbes aromàtiques
mel
oli
sal
pebre

Preparació

Netegeu bé el pollastre i talleu-lo, salpebreu-lo i poseu-lo en una plata de forn, amb la meitat de la mantega, un raig d'oli i empolvorat amb un grapat d'herbes aromàtiques variades. Poseu-lo al forn, a temperatura mitjana, i deixeu que es vagi coent de manera que quedi ros per fora i cuit per dins. Mentrestant, peleu i talleu les pomes a trossos. En una paella amb una raig  d'oli d'oliva, sofregiu la ceba picada.Quan comenci a ser rossa, afegiu-hi les pastanagues i els porros tallats a bocins i salteu-los a foc mitjà. Seguidament, aboqueu-hi e lvi ranci, l'altra meitat de la mantega, els trossos de poma, un rajolí de mel i coeu-ho tot a foc lent, fins que les pomes i lesverdures es vagin desfent. A continuació, afegiu-hi el suc de la cocció del pollastre, deixeu reduir una mica la salsa i passeu-la pel colador xinès. Aboqueu-la en una cassola, on també posareu el pollastre un cop cuit, juntament amb les panses i els pinyons. Sacsegeu una mica la cassola escalfeu un punt el conjunt i ja ho podeu servir.

La cuina comarca a comarca
Oriol Rovira


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana