500 g de mesclum
200 g de sobrassada
200 g de formatge de cabra
100 g de codonyat
100 g de mantega
4 fulls de pasta fil-lo
25 g de pinyons
1/2 poma
oli de girasol
oli d'oliva
vinagre agredolç
sal guixuda o de Maldón
Primer de tot, talleu la sobrassada i el formatge de cabra en daus d'un centímetre. Estenu la pasta fil-lo amb molta cura sobre un drap humiti, a cada full, feu-hi sis partions. Emboliqueu un dau de sobrassada i un altre de formatge amb cada una de les porcions i feu-ne un farcellet . Pinzelleu els embolcalls amb mantega i quan els tingueu tots fets , uns sis per persona enforneu-los durant deu minuts a 180º fins que quedin daurats i cruixents. Mentrestant, fregiu els pinyons en una paella amb oli de gira-saol fins que siguin ben torradets i talleu la poma i el codonyat també en daus d'un centímetre.
La cuina comarca a comarca
Esther pagès
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.