Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Platillo de festa MajorReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

250 g decarn de vedella per estofar
250 g de costella de porc
250 g d'ales i potes de pollastre
250 g de costelles de conill
1 cabeça d'alls
1 fetge de pollastre
1 fetge de conill
2 llesquetes de pa fregit
2 cebes
4 tomàquets madurs
ametlles torrades
bolets variats
julivert
oli
sal
pebre

Preparació

Poseu una cassolade terrissa al foc amb oli o llard i enrossiu-hi els talls de carn per tandes. Saleu-los i retireu-los. Amb el mateix greix, feu un sofregit de ceba i tomàquet ratllats i deixeu-lo coure mentre fregiu en una paella amb oli els fetges de pollastre i conill. Un cop cuits, feu-los servir per prepàrar una primera picada juntament amb uns grans d'all, julivert i una llesqueta de pa fregit. Afegiu-la al sofregit, remeneu-ho i incorporeu-hi les carns. Cobriu-ho tot amb aigua calenta  i afegiu-hi  els bolets ben rentats. Tapeu la cassola i deixeu que el guisat faci xup-xup una hora ben bona. Cinc o deu mionuts abans d'apagar el foc, afegiu-hi una segona picada, aquest cop feta amb un grapat d'ametlles torrades, l'altra llesqueta de pa fregit i uns grans d'all. Si voleu, podeu aromatitzar el guisaat amb una copeta d'herbes aromàtiques.

La cuina comarca a comarca

Esther Pagès


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana