1 carbassa petita
3 tasses debrou de pollastre
1 rajolí de crema de llet
3 cullerades de mantega
1 ceba
julivert
sal
pebre
Primer talleu en forma rodona el terç superior de la carbassa, que fareu servir com a sopera un cop preparada la crema. Buideu la polpa de la carbassa amb una cullera deixant-ne un centímetre a les parets. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, quan s'hagi desfet sofregiu-hi la ceba ratllada fins que es torni transparent, i després, breument, la polpa de la carbassa. Tot seguit, afeigu-hi el brou i deixeu-ho bullir tot fins que la carbassa sigui ben cuita. Passeu-ho per la batedora i, quan tingueu una crema ben fina, afegiu-hi la crema de llet i rectifiqueu-la de sal i pebre. Aboqueu la crema de la carbassa per servir-la i decoreu-la amb un pessic de julivert picat.
La cuina comarca a comarca
Esther Pagès
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.