400 gr de fideus
aigua
200 g de costella de porc
150 g de salsitxes
100 gr de botifarra blanca
200 gr de tomàquets frescos
1 ceba
1 gra d'all
julivert
pebre en pols
safrà
6 avellanes torrades
formatge ratllat
sal
60 gr de llard
Amb una cassola de fang sofregim el llard, la costella tallada a trossos,i quan comenci agafar color afegim una picada amb la ceba i l'all,tot seguit tirem els tomàquets triturats,les salsitxes a trossos ,la botifarra a rodanxes i ho cobrim tot amb aigua.Quan comenci a bullir hi posem els fideus sal ,pebre,safeà i julivert.Quan hagi passat 20 minuts afegim la picada feta amb les avellanes torrades i que bulli 10/15 minuts més i el treiem al foc per portar-ho a taula.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.