Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Mar i muntanyaReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

1 pollastre d'uns 2 kg
4 talls de conill
4 trossos de botifarra
4 llagostins
4 escamarlans
4 sèpies petites
250 g de bolets
2 cebes mitjanes
4 tomàquets madurs
2 grans d'all
150 g de xocolata de la pedra
1 farcellet d'herbes
Ametlles torrades
1 copeta de brandi
oli
sal
pebre

Preparació

Primer,salteu separadament en una cassola amb un raig d'oli les sèpies ben netes, els escamarlans i els llagostins i reserveu-los. Amb el mateix oli, daureu els talls de conill i els de pollastre ensalgats i reserveu-los. Tot seguit, talleu la ceba a daus petits  feu-la sofregir a la mateixa. cassola. Un cop ben rossa, afegiu-hi el tomàquet també tallat a daus petits o ratllat i, un cop llest el sofregit, incorporeu-hi els talls de carn i regueu-ho tot amb el brandi. Quan s'hagi evaporat l'alcohol, poseu-hi les herbes aromàtiques i mulleu-ho amb aigua. En una paella amb un raig d'oli, salteu els bolets i, quan el pollastre i el conill siguin gairebé cuits, afegiu-hi els bolets, la botifarra, la sèpia i una picada feta al morter amb els alls, la xocolata i unes quantes ametlles.Cap al final, afegiu-hi els llagostins i els escamarlans i rectifiqueu-ho de sal i pebre.

La cuina comarca a comarca

Marc Gascons


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana