500 gr d'arròs
500 gr de conill
1 1/2 d'oli d'oliva
1 ceba
1 tomàquet gros
2 carxofes
pebre vermell
julivert
canyella en pols
sal
aigua
Posem una cassola al foc amb oli i quan estigui calent hi tirem la ceba picada ,el tomàquet i els grans d'all picats amb el julivert. Ho sofregim una mica hi tirem el conill tallat a trossos.Tapem la cassola i que tot es vagi couent a poc a poc.Passat 10-13 minuts afegim les carxofes pelades i tallades , la canyella i pebre.Quan tot comenci agafar un color daurat i posem l'agiua i quan bulli l'arròs i la sal,i que bulli 20-25 minuts.Quan el treiem del foc a reposar uns 5 minuts.El pebrot vermell el guardarem per l'hora de servir per guarnir l'arròs per sobre
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.