400 gr de fideus guixuts
200 g de costella de porc confitada
200g de botifarra crua
100g de pèsols desgranats
1 ceba
2 tomàquets
4 grans d'all
julivert
llard
oli
sal
Poseu un rajolí d'oli i una bona cullerada de llard del confitat en una cassola de terrissa. Passeu-hi e lcostelló tallat a daus i la botifarra a rodanxes d'un dit i reserveu-ho. Sofregiu la ceba, l'all i el tomaquet, pelats i trinxats finament, en el mateix suc fins que quedin íntimament confitats. Afegiu-hi aigua o caldo i tireu-hi els pèsols. Quan arrenqui el bull afegiu-hi els fideus i comproveu el punt de sal. Torneu-hi a posar les carns. Trinxeu l'all i el julivert, negueu-los en una mica d'oli i caldo i afegiu-ho a la cassola abans d'apagar el foc.
La cuina del Pirineu Català
Jordi Bassi
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.