200 gr de cama-secs
1 ceba grossa
1 pebrot vermell
2 grans d'all
1.2 l de brou
400 g d'arròs
julivert
sal
oli
Escueu els cama-secs i netegeu-los. Poseu oli en una paella i sofregiu-hi la ceba, pelada i trinxada, el pebrot net i tallat a dauets, i els alls. Saleu. Afegiu-hi les carreretes i quan comencen a beure's l'aigua que han deixat anar, tireu-hi l'arròs. Remeneu intensament per tal que agafi el gust dels ingredients que hi ha a la paella i aboqueu-hi el caldo( tres parts de brou per una d'arròs). Comproveu el punt de sal i quan comenci a quedar-se sense suc ha d'estar cuit. Afeigu al final una generosa picada de julivert trinxat.
La cuina del Pirineu
Jordi Bassi
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.