2 ous
1/4 l de llet
100 g de sucre
limona
S'agafen flameres, s'hi posa una mica de sucre a cada una i es posen a sobre del foc perquè el sucre es cremi. Mentrestant es posa a bullir la llet amb la pell de llimona. Quan la llet és freda, es barreja amb quatre cullerades de sucre i els dos ous. La pell de la llimona la retirarem i no la fem servir més. Es passa tota aquesta barreja pel colador fi o xinès. S'omplen les flameres i es posen en una cassola al foc al bany maria i ben tapat. Es deixen coure durant una mitja hora aproximadament i després que s'hagin refredat ja es poden menjar.
La cuina del Montseny
Jordi Bassi
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.