Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Col farcidaReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

1 col d'hivern
400 g de carn picada de porc
8 fetges de conill
4 talls prims de cansalada viada
4 grans d'all
1 ou
julivert
pa ratllat
sal
pebre
llard de porc
oli d'oliva

Preparació

Traieu les primeres fulles, talleu el tronxo i feu bullir la col sencera en aigua abundant, saleu. Piqueu els fetges i barregeu-los amb la carn picada i l'ou. Afegiu-hi els alls i el julivert picats, pa ratllat i salpebreu. Farciu la col, ajuntant degudament les fulles. Embolcalleu-la amb els talls de cansalda i lligueu-la amb fil. Unteu una plata amb llard i oli, poseu-hi la col i féu-la coure al forn.


La cuina del Pirineu Català
Pep Palau


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana