300 g decol
2 patates
2 cebes
8 llesques de pa de barra
80 g d'arròs
80 g de fideus
oli
sal
pebre
Una hora abans de dinar es posa l'olla al foc amb dos litres d'aigua, la col, les patates i la ceba, tot tallat molt petit, fins que bulli. Mentrestant es torren les llesques de pa, i una vegada torrades, es fregeixen amb oli, que s'afegeixen a la sopa quan porta uns 45 minuts al foc. I un cop s'ha posat el pa, també s'hi posa la sal, el pebre, l'arròs i els fideus, i es deixa al foc durant uns 10 o 12 minuts aproximadament.
La cuina del Montseny
Jordi Bassi
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.