1 kg de pa sense crosta
maionesa
3 llaunes de tonyina natural
250 g de sofregit de tomàquet
1 escarola
S'agafa el pa sense crosta i es talla com si es fessin llesques de pa. En un motlle que es pugui desmuntar s'hi posa una capa de llesques d'aquest pa. Seguidament una capa de maionesa, una altra de tonyina i tomàquet fregit. Després es torna a tapar amb les llesques de pa, es torna a fer la mateixa operació i finalment es tapa el pastís amb pa. S'agafa el film per tapar tot el pastís i es posa a la nevera. A l'hora de servir es desenmotlla i s'hi posa una mica de salsa rosa, que s'haurà fet de barrejar la salsa de tomàquet amb un xic de maionesa, i per sobre es posa l'ecarola tallada ben petita.
La cuina del Montseny
Jordi Bassi
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.