Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Bescuit de xocolata amb xocolata calentaReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

220 grams de farina
200 grams de mantega
150 grams de xocolata per fondre
100 grams de sucre
3 ous
1 sobre de llevat (Royal)

Preparació

Deixar una bona estona la mantega fora de la nevera per tal que s’estovi. La necessitem tova, tipus pomada i no serveix fondre-la amb escalfor.
Quan la mantega estigui tova, barrejar-la amb el sucre fins que quedi tot ben incorporat. Es pot fer amb varilles elèctriques.
Afegir-hi els rovells d’ou, només els rovells, i batre fins que la barreja sigui ben homogènia.
Després de fondre la xocolata, afegir-la, poc a poc, a la mescla i continuar batent fins que s’incorpori totalment.
Tamisar la farina per que no faci grumolls i, barrejada amb el llevat anar-la incorporant poc a poc a la mescla.
Ara ens cal muntar les clares a punt de neu. Quan les clares estiguin ben batudes, cal incorporar-les a la massa barrejant amb compte per que les clares no perdin massa volum.
Emmotllar la massa en un motlle rodó d’uns 20 cms de diàmetre que, prèviament, haurem greixat amb mantega.
Posar al forn, que haurem escalfat a 180 graus, durant uns 25 o 30 minuts sense obrir-ne la porta. Al cap d’aquest temps comprovar la cocció punxant amb un escuradents.
Quan anem a servir-lo, ens caldrà preparar una cobertura de xocolata calenta. Per aquesta cobertura necessitarem 100 grams de xocolata per fondre, 100 grams de nata per muntar i 50 grams de mantega. Caldrà fondre-ho tot junt, la xocolata, la nata i la mantega remenant per obtenir una barreja homogènia. Ja només caldrà posar un tall de bescuit al plat i tirar-hi la xocolata pel damunt. Poseu-hi més o menys xocolata depenent del vostre gust.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2017 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana