8 pedrers d'ànec
- ruca
- créixens
- endívia vermella
- pinyons torrats
- oli d'oliva verge
- flor de sal
- vinagre balsàmic
- 4 cullerades de tomàquet
- llardons d'ànec
- pernil d'ànec
- pa torrat
Per començar, poseu els pedrers, que prèviament haureu confitat, en una
safata i deixeu-los coure al forn a 130 graus durant deu minuts.
Tot seguit, talleu-los a làmines i reserveu-los. A continuació,
emplateu els enciams ben nets i col·loqueu-hi els pedrers a sobre.
Amaniu-ho amb oli, sal i vinagre balsàmic. Després, afegiu-hi els
pinyons torrats i els llardons d'ànec. I ja, per acabar, poseu en una
cullera grossa trossets de pa torrat, tomàquet i pernil d'ànec, i
regueu-ho amb una mica d'oli. Disposeu la cullera al costat de
l'amanida.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.