400 g d'espaguetis
200 g de ceps
10 tomàquets cherry
1 albergínia
2 alls
2 cullerades de salsa de tomàquet
1/2 porro
oli d'oliva
sal
pebre
Talleu el porro a rodanxes molt fines, l'albergínia a daus, els grans d'all a trossets petits i els tomàquets cherry per la meitat. Netegeu els ceps, talleu-los i aparteu-los. Fregiu amb oli d'oliva el porro i l'all. A continuació, afegiu-hi l'albergínia i fregiu-ho 2 o 3 minuts més. Aboqueu-hi els ceps i, més tard, els tomàquets, i salteu-ho tot junt fins que el porro i l'albergínia estiguin cuits. Finalment, poseu-hi les dues cullerades de salsa de tomàquet i tingueu-ho al foc 1 minut més, aproximadament, sense deixar de remenar. A part bulliu els espaguetis durant uns 10 minuts en abudant aigua salada. Una vegada cuits, coleu la pasta i afegiu-la a la salsa.
La cuina dels bolets
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.