200 g d'arròs
1 pit de polllastre
100 g de llenegues negres
100 g de llenegues grogues
2 pastanagues
2 porros
1/2 nou moscada
sal
oli d'oliva
Bulliu l'arròs amb una cassola gran amb aigua, sal i un rajolí d'oli. Entretant netegeu amb cura les llenegues, pastanagues i porros i tot seguit talleu-los en trossos no gaire grans. Quan l'arròs estigui llest col-loqueu-lo en un bol de vidre. Fregiu en una paella les llenegues, pastanagues i porros, i procureu moure'ls constantment. A continuació, fregiu el pollastre en una altre paella, evitant cuinar-lo massa perquè podria quedar sec. Deixeu refredar els ingredients cuinats i finalment barregeu-los amb l'arròs. Per sobre de l'amanida ratlleu la nou moscada. Afegiu-hi sal i oli d'oliva verge i serviu-la.
La cuina dels bolets
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.