8 torrades petites
200 g decamagrocs
formatge de cabra fresc
2 alls
oli d'oliva
julivert
aigua
sal
pebre
Netegeu els camagrocs amb cura, trossegeu-los i salteu-los en una paella amb una raig d'ol8i d'oliva. Reserveu-los. Pique els alls i el julivert en un morter. Afegiu una mica de formatge de cabra fresc i treballeu-lo amb oli fins obtenir una textura de crema. Salpebreu la crema al vostre gust. Torreu el pa. Amb un gavinet, unteu les torrades amb la crema de formatge de cabra i cobriu-les amb els camagrocs saltats. Ja podeu servir el plat.
La cuina dels bolets
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.