8 braçets de pollastre
8 escamarlans
200 g d'espinacs
10 g de panses i pinyons
mantega
oli d'oliva
herbes aromàtiques
sal
pebre en gra
romesco
brou de carn reduït
Confiteu els bracets de pollastre salpebrats i empolsinats amb un raig d'herbes aromàtiques. Deixeu-ho confitar uns 30 minuts, a foc lent amb oli de girasol 2.3h.
Netegeu i escaldeu els espinacs, i després salteu-los amb un raig d'oli d'oliva i la cullerada de panses i pinyons. Marqueu els escamarlans a la planxa, salpebrats. Emplateu-ho intercalant els bracets amb els espinacs i els escamarlans. Feu-hi unes pinzellades deromesco i la reducció de carn.
Xef: Isabel i Miquel
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.