1 planxa de pa de pessic
1 pot de margallons
50 g d'olives farcides
1 pebrot escalivat
1 enciam
200 g de gambetes pelades
salsa rosa
Posarem el pebrot a escalivar, al forn. Una vegada estigui, el pelarem i el tallarem a tires fines. Tallem l'enciam en juliana. Courem les gambes amb una mica d'aigua i sal. Tallem els margallons i les olives a rodanxes fines. Desorés posarem un motllo rodó ina capa de pa de pessic; ho barrejarem tot, l'enciam i la resta d'ingredients, però reservarem el pebrot i la salsa rosa per la guarnició. Ho posarem dins el motllo i ho taparem amb una altra capda de pa de pessic. Un teu-ho amb salsa rosa i unes tires de pebrot. Per guarnir li podem posar unes fulles de roure.
Restaurant el Tast
telf 93.680.24.34
Molins de rei
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.