Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

L'espineta amb cargolinsReceptes

Tornar enrere Tarragona \ Tarragonès \ Tarragona

Ingredients

1/2 kg d'espineta
1kg de cagolins
3 cebes
3 dents d'all
1 albergínia
2 pebrots verds
1 pebrot vermell
2 pots de tomàquet natural triturat
1 l d'oli d'oliva
1 cullerada de sal
1 cullerada de pebre vermell
1 bitxo petit
farigola
1 got de vi blanc

Preparació

Es posa l'espineta en remull u es va canvuant l'aigua cada quatre hores a tall de boca. Per una banda, bullim els cargolins usant la farigola i el bitxo petit. S'han d'enganyar bé. Cal doncs primer posar el foc baix i, quan els cargolins hagin tret les banyes, pujar-lo fins al màxim. Des que l'aigua arrenca a bullir, s'han de tenir uns quinze minuts. D'altre banda tallem la caba i els alls per sofregir. Hi posarem la cullerada de pebre vermell i l'albergínia, per passar-los també a sofregir. Finalment, també sofregim l'espineta en lacassola, afegint-hi un got de vi blanc. Quan l'espineta fa xup-xup, hi incorporem tota la samfaina i el tomàquet natural triturat. Ho remenem i barregem bé. Al cap de cinc minuts afegim els cargolins ja bullits, i als vuit minuts parem el foc. l'espineta ja està cuinada. Aleshores tapem la cassola amb un tovalló i la deixem reposar tota la nit en un balcó.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana