4 costelles devedells de 300 g cadascuna
400 ml debrou d'au
10 ml de salsa de soja
600 g de sucre
150 ml de moscatell
3 grans d'all trencats
2 fulles de llorer
4 branques de farigola
400 g de cigrons cuits
1 ceba tendra
1 pebrot vermell
Ajunteu tots els ingredients en fred, execpte els cigrons, i feu-los coure 1h tapats a foc suau, fins que la carn estigui molt tendra. Reduiü el suc de la cocció fins que tingui un sabor intens. Traieu les costelles amb la salsa i glacegeu-les al grill, pintant-les de tant en tant amb el suc de la cocció reduït. Repetiu l'operació diverses vegades fins q1ue aconseguiu un efecte de vernís. Salteu els cigrons amb una mica d'oli i, en acabat, condimenteu-los amb pebre i ceba tendra picada.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.