Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Cabrit al forn enfangadReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

4 cuixes de cabrit  desossades
1 cabeça d'alls
1 ceba
1/2 porro
1 pastanaga
2 branques d'orenga
1 fulla de llorer
farigola
romaní
pebre vermell dolç

Preparació

Talleu les verdures per fer una bresa. Prepareu un oli per macerar lescuixes amb oli, llorer, orenga, farigola i romaní. Piqueu-ho amb una mà de morter, afegiu-hi pebre vermell dolç i remeneu-ho. Poseu-les cuixes a macerar amb l'oli el dia abans. Lligueu-les i doneu-los forma de cuixa . Poseu-les al forn 4h a 95-100ºC, cobertes amb oli. Amb els ossos i labresa, feu un fins amb os de peu de vedella. Reduïu-ho fins que quedi una salsa amb consistència. Glacegeu les cuixes fins que quedin daurades amb la salsa de fons, al forn a 220º.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2017 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana