30 ml d'li d'oliva
500 g de pèsols
3 cebes tendres
2 alls tendres
2 calamars de 200 gr
1 branca de menta
Netegeu els calamrs i reserveu-ne el cos i les potes. Salteu els interiors i la tinta i coeu-los amb una mica d'aigua funs a obtenir un concentrat de color negre. Coleu-ho i reserveu-ho. Ofegueu els pèsols tapats, amb l'oli, la ceba, l'all i els tentacles dels calamars a foc molt suau 15 min. Salpebreu-ho i reservei-ho. Ha de quedar excés de líquid, si cal, reduïu-ho. Salteu el calamar deixant-lo una mica cru emplateu-lo sobre els pèsols. Pinteu el plat amb el concentrat de tinta.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.