Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Canelons de cranca amb maionesa de PorradellReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

4 làmines de pasta fresca rectangulars
100 g d'albergínia escalivada
100 g de tomàquet
100 g de remolatxa cuita
1 cranca
1 escalunya
sal
porradell picat
2 rovells d'ou
el suc d'una llima
300 ml d'oli d'oliva verge
1 manat de porradell
1 raig de vinagre de Mòdena
1 culleradeta de mostassa antiga
200 g de brots d'enciam

Preparació

Poseu una olla a bullir amb un pols de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les làmines de pasta i deixeu-les coure. Refredeu-les en aigua freda i poseu-les al damunt d'un paper assecant per treure'n tota l'aigua. En la mateixa aigua de bullir la pasta, bulliu la cranca 30 minuts. Una vegada cuita el temps dependrà de la mida , deixeu-la refredar i, amb cura, trenqueu-ne la closca i aneu-ne traient la carn. Esmicoleu-la. Piqueu l'albergínia ben fina. Escaldeu el tomàquet. Refredeu-lo, peleu-lo i traieu-ne les granes. Talleu-lo a daus petits. Feu el mateix amb la remolatxa cuita. Peleu l'escalunya i talleu-la ben fina.
Per la maionesa de porradell, en un bol, poseu-hi els rovells, el suc de mitja llima i un pols de sal. Barregeu-ho bé i aneu-hi afegint 200ml d'oli d'oliva. Una vegada tingueu la maionesa ben emulsionada, afegiuhi el porradell picat molt finament. En un bol, barregeu-hi l'albergínia, el tomàquet, la remolatxa, la carn de la cranca, l'escalunya, un pols de sal, el porradell picat i la maionesa. Mescleu-ho bé. Formeu els canelons i poseu-los amb els enciams. Amaniu-los amb una vinagreta d'oli d'oliva, vinagre de mòdena i mostassa.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana