8 rodanxes de lluç
8 gambes vermelles
250 g de cloïses
pèsols de Llavaneres
farina
alls
oli d'oliva
julivert
En una cassola bulliu els pèsols uns 15 minuts i els reserveu amb l'aigua. Feu el mateix amb les cloïses. Arrebosseu tot seguit el luç amb farina i fregiu-lo. Fregiu igualment les gambes i ho reserveu tot. Tallareu a làmines els alls i els fregireu. Sobre els alls, afegireu el lluç, les cloÏSes, els pèsols, una mica de jlivert picat i l'aigua dels pèsols i ho remenareu fins que la salsa s'espesseeixi.
Paqui Mora Sánchez
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.